Usluge


Usluge koje pružamo za zdraviji život i lepši izgled pasa:

RGF Šišanje pasa – šišamo pse po standardima rasa, po želji vlasnika, za izlozbe. Mi smo tu da vas posavetujemo i ispunimo svaku Vašu zamisao.

RGF Kupanje i feniranje – uklanja nakupljenu prljavštinu, delimično olakšava uklanjanje mrtvih ćelije kože i dlake, eliminiše neprijatan miris kod pasa sa masnom dlakom i poboljšava zdravlje kože i sam izgled dlake Vašeg ljubimca. Feniranje omogucava mnogo lakse održavanje pasa u kućnim uslovima nakon kupanja. U kupanje i feniranje spada:
Šamponiranje 1: dubinsko pranje dlake klinerom – u cilju odstranjivanja nečistoća iz dlake,
Šamponiranje 2: šamponima specijalno pravljenim za ovu namenu sa visokim sadržajem kolagena, pantenola, jojoba ulja, retinola, tokoferola, vitamina c i esencijalnih masnih kiselina,
Kondicioniranje i/ili pakovanje dlake: tretman dlake regeneratorima specijalno formulisanim za ovu namenu,
Feniranje dlake.

RGF Trimovanje pasa – kod oštrodlakih pasa trimovanje je sastavni deo tretmana kojim se odstranjuje (trimuje) mrtva dlaka i omogućava njena regeneracija.

RGF Rasćebavanje – ako niste imali vremena da svog ljubimca četkate svaki dan, pa su Vam se stvorili ućebci koji zadaju velike problem i utiču na zdravlje i izgled vašeg psa mi smo tu da usmerimo svoje znanje i veštine i RAZMRSIMO problem.

RGF Furminiranje (Tretman protiv linjanja) – proces kroz koji Vaš pas prolazi najmanje dva puta godišnje je linjanje. Furminiranjem oslubađamo Vašeg ljubimca linjanja na određeni period vađenjem poddlake.

RGF Čišćenje ušiju pasa je veoma važno da se redovno obavlja jer u protivnom može doći do raznih bakterijskih i gljivičnih oboljenja. Iz tog razloga čišćenje ušiju je obavezan deo svakog tretmana u našem salonu jer zdravlje vašeg psa je na prvom mestu.

RGF Sečenje noktiju pasa je od suštinske važnosti za održavanje dobrog zdravlja. Ako psećim noktima dozvolimo da rastu, oni će se kriviti i urastati u meko tkivo što će šetnje i hodanje vašem ljubimcu učiniti bolnim.

RGF *Neskraćeni nokti kod psa mogu dovesti i do infekcija i jakih bolova kod Vašeg ljubimca. Ukoliko želite da se secenje noktiju kod vaseg psa radi ispravno neophodno ih je seci redovno u odredjenim vremenskim intervalima.