Ko smo?

Salon Royal Groom su osnovali i vode dva zaljubljenika u živtonje, Miloš i Dijana Đondović, vlasnici devet pasa od kojih su neki nagrađivani najvećim nagradama na izložbama pasa i groomig takmičenjima širom Evrope i Sveta, a neki usvojeni. Njihova ideja je bila da tržištu ponude nešto potpuno drugačijei dobili su formulu koja se sastoji iz mnogo ljubavi, strasti, usavršavanja i predanosti Vašim ljubimcima.

Salon RoyalGroom pripada međunarodnoj asocijaciji grumera sa Sedištem u Singapuru (InternationalGroomersAssociation- IGA), naš rad je priznat i prepoznatljiv ne samo kod nas nego u mnogim drugim zemljama.

RoyalGroom salon za šišanje pasa je „allaround“ salonu kome možete dobiti sve, bukvalno sve što zamislite. Ako Vam treba farbanje, za posebne prilike, spotove, filmove, tu smo. Ako Vam treba izložbena frizura na pravom ste mestu. Ako treba da Vam se istrimuje Vaš oštrodlaki ljubimac tu nema greške, na pravoj ste adresi. Ako Vam se umrsio ljubimac i želite da  ga odmrsimo onda je to posao za nas. Ako imate mačku i ne želite da se šiša pod raznim sedativima i anestezijom, RoyalGroom je mesto gde se mačke šišaju bez istih. Ako želite da vratite blistav osmeh Vašem ljubimcu naš salon pruža uslugu skidanja kamenca bez anestezije. U groomingu koristimo isključivo kozmetiku vodećih prozvođača iz groomingpet industrije od kojih su neki i sponzori naših salona kao što su Artero, Oster, Whal, ShowTech.

Ovaj posao radimo sa puno ljubavi, sto je najvažnije i najbitnije u oblasti šišanja pasa, a oni to osećaju i zato je njihov izbor RoyalGroom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *